Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Linde Judo Open

Välkommen till sidan för Linde Judo Open
Välkomna!
Här hittar ni all information gällande Linde Judo Open


Väl mött
Frövi Juo
Invägningen på fredag sker på Kulturum (se karta)
2019-09-13 09:07
Pga mycket aktiviteter i arenan på fredagskvällen som kommer vi ha invägningen i en av Lindeskolans lokaler som heter Kulturum märk H på kartan (Inringat i svart, krysset markerar entrén), här kommer även incheckningen att ske, och vid incheckningen på fredag kvitterar man också ut nycklar till klassrum för dom som bokat detta.

Vi kommer givetvis att skylta upp detta också, för er som väger in på lördagen så sker detta på anvisad plats inne på arenan.

Observera att invägning för u11,u13 och u15 skall ske ombytt i judobyxor och t-shirt både för pojkar och flickor, man skall alltså klara sin vikt iförd judobyxor och t-shirt. U18 och uppåt kan välja att väga in med mindre.

Välkomna!
Information inför helgen!
2019-09-12 08:17
Detta har jag precis skickat ut på mejl till alla coacher/klubbar

Hejsan!
Läs igenom detta mejl noggrant, då det innehåller en del viktigt information, är det inte du som får detta mejlet som kommer vara med på tävlingen? skicka det då vidare till dom som skall vara på plats.

Vi har 345 registrerade starter från 43 olika klubbar från Sverige, Finland och Norge
Detta innebär över 530 matcher och vi kommer få en lång tävlingsdag, jag bifogar vårt preliminära schema med detta mejl, och med detta sagt vill vi erbjuda möjligheten för U18, U21 och Senior att väga in även på lördag kl 13.00-14.00.

Ni som kommer upp på fredag så kommer det vara mycket annan aktivitet i Lindesbergs Arena då handbollen har allsvensk premiär och har massa aktiviteter samt att Måns Möller kör standup i lokalen bredvid arenan (en svensk komiker) detta gör att vi kommer ha invägningen på annan plats under fredagskvällen, detta kommer vi informera om och skylta. på fredagen kommer man kunna testväga mellan 17.00-18.00 innan den officiella invägningen börjar. 
Observera att invägning från U11 till U15 Skall ske i Judobyxor och t-shirt oavsett kön varken mer eller mindre.

Vi kommer köra tävlingen på 4 match områden och prisutdelningen kommer ske löpande efter varje ålderskategori medans nästa ålderskategori startar.

Vi kommer ha Café med godis, kakor och mackor till försäljning, samt att restaurang Krydda som finns i huset har öppet. Vi incheckningen kommer ni också få ett häfte från kommunen turistbyrå med information och erbjudanden, och då dagen kommer bli lång finns det kanske möjlighet att ta del av dessa.

Vi kommer löpande informera om allt som rör tävlingen via http://ljo.frovijudo.se och man kan följa liveresultatet via http://www.judoshiai.se/ljo2019 och vi använder oss av CoachID som man hittar på länken ovan, detta gör att man enkelt kan följa hela sin trupp via liveresultatet. där finns en länk som heter Coach och då anger man sitt coachid i rutan och vips ser man status på alla sina aktiva.

Som några av er har märkt svarar jag hyggligt snabbt på mejl och kommer försöka göra så under hela helgen, men vill man få direkt kontakt till mig nås jag på 0702-371 445

För er som har aktiva som skall vara med på lägret så är det ca 220 anmälda till detta läger och schemat för lägret står i inbjudan

Varmt välkomna till en fullspäckad judohelg i Lindesberg
Möjlighet för u18-Senior att väga in kl 13-14 på lördag
2019-09-11 20:45
Pga av mängden deltagare och den långa tävlingsdagen så kommer vi erbjuda u18-senior att väga in kl 13.00-14.00 på lördagen, vi kommer mejla ut detta till alla anmälda klubbar under morgondagen, hjälp mig gärna sprida denna informationen.

Detta kommer också publiceras på http://ljo.frovijudo.se under kvällen/morgondagen.

Håll utkik på den sidan under helgen som kommer, invägningen och incheckning kommer ev inte hållas i arenan utan i en skollokal bredvid arenan, kommer finnas skyltning och folk på plats, jag kommer återkomma när lokal för invägning är spikat. 
Det är mycket aktivitet på arenan på fredagkväll med allsvensk handbollspremiär och standup med måns Möller i aulan..
Preliminärt schema för Linde Judo Open 2019
2019-09-09 15:57
Tiderna är preliminära men vi kommer inte starta innan utsatt tid.

Save the date! Linde judo open 2019 14/9
2019-05-02 16:25
Den 14/9 går årets upplaga av Linde Judo Open av stapeln i Lindesbergs arena!


Preliminärt schema

Officiell invägning sker fredag kväll kl 18:00-20:00 (13/9)
Invägning lördag är möjlig mellan 7:30-8:30 (meddelas helst i förväg till info@frovijudo.se)

Vi startar Linde Judo Open 2019
Kl 10.00 den 14/9

Vi börjar med U11 och U13, vi kommer kör 2 ålderskategorier i taget med efterföljande prisutdelning.
information finns löpande på ljo.frovijudo.se

Välkomna

Varmt välkomna!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Socialamedier
Samarbetspartners
Länkar