Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Frövi Judo!
Sveriges bästa Judoklubb!

Bli medlem i Frövi Judoklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Frövi Judo

Här hittar du det mesta som rör judo och framför allt Frövi Judo

I menyerna högst upp hittar du information om våra grupper och olika arrangemang klubben arrangerar, i menyn på mitten hittar du tränings information och annat matnyttigt rörande klubbens verksamhet.

 

Frövi Judo startade 1979 och har sedan många år en bred verksamhet med allt från lekgrupper, elit, veteran, motions judo, fysgrupper och Special needs judo.

 

Vi har duktiga tränare och engagerade medlemmar, vi arrangerar varje år flera stora arrangemang och då och då står vi värd för mästerskapstävlingar

Frövi Judo står varje höst värd för Svenska Judoförbundets riksfortbildning, och andra utbildnings arrangemang via Svenska Judoförbundet.

 

Alla kan göra något!

 

Varmt välkommen!

Då var sommarträningen igång
2019-06-28 11:14
I tisdags drog vi igång sommarträningen och uppslutningen var stor med drygt 40 personer på mattan från små till stora.

Torsdags passet var lite färre men ändå bra uppslutning, nu kör vi träning varje tisdag och torsdag kl 18.00 till ca 19.30 med blandad teknik och randori träning.
Alla med minst gult bälte är välkomna.

Vi ses på mattan i sommar! 
EM bronsmedaljören är hemma!!
2019-06-25 20:53
Idag tog Carin Hamnlund Fritzell emot Anna Bernholm på Arlanda!

Välkommen hem! Och återigen stort grattis till EM bronset!Imorgon (tisdag) börjar sommarträningen 18.00-19.30 Från gultbälte och uppåt
2019-06-24 11:08
Imorgon tisdag drar vi igång sommarträningen som vänder sig till alla medlemmar med minst gultbälte.
Vi tränar ca 1,5 timme 18.00 till ca 19.30

Glöm inte vattenflaskan, det brukar bli varmt i judohallen sommartid, och ännu viktigare se till att dricka ordentligt en stund innan träningen.

Välkomna!

Träningen är även öppen för besökare som vill träna.
Anna Bernholm vinner EM brons i Minsk!
2019-06-23 17:14
Anna Bermholm vinner EM Brons!

Stort grattis Anna!
Stort grattis John
2019-06-23 11:26
John Björklund är och tävlar i Schweiz, på fredagen deltog han i en mixad lagtävling där hans lag knep ett brons och i gårdagens tävling efter 2 vinster och 2 förluster blev det ett silver!!

Bra jobbat och stort grattis!


Ett stort tack till alla!
2019-06-04 09:42
Hej alla grymma Fröviiter
Jag vill rikta ett stort tack till alla som bidrog till helgens succé!
Vi har fått överväldigande respons från alla gästande länder och klubbar, vissa har pratat om det bästa special needs arrangemanget hittills :) vi har lyckats visa upp Frövi Judo och Lindesberg från den allra bästa sidan!

Den japanska delegationen var mycket nöjda och mycket imponerade av vårt arrangemang och vår stad och Lindesbergs Arena och arrangemanget som helhet.

Jag vill rikta särskilt tack till Anna Pagstedt och hennes köks gäng som bidrog  till att alla var mätta och belåtna samt Ann & Lars Björklund, och Johanna Löfroth och kiosk gänget, och alla grymma ungdomar som bidrog med mattläggning och tävlingssekretariat och Björn och Jonis som är en klippa som alltid :)

Sedan vill jag tacka Hemköp, Lindegårdens värdshus,  Frosths Konditori, Nordic Lunch och Stadshotellet  för att ni bidrog till att göra det här möjligt!

Och ett stort tack till Pernilla i Lindeskolans Kök och Lindesbergs Arena och dess grymma arenavärdar!

Och ett särskilt tack till IK Södra med framför allt Dick och Ernö som hjälpte oss både på Arlanda och som tränare!!

Och tack Tomas Rundqvist och SNJU för förtroendet.

En trött och nöjd
Johan Orrbo

Trevlig sommar på er alla!

Special Needs Weekend!!
2019-05-28 13:46
Open European Special Needs Judo Games 2019 närmar sig med stormsteg.

Vi har ca 15 personer som anmält sig som funktionärer, och vill man vara med och hjälpa till kan man höra av sig till Johan Orrbo via info@frovijudo.se

Det som kommer hända är följande:

Torsdag är det ankomstdag och vi kommer bemanna kiosken från kl 14.00 med minimal styrka, vi kommer genomföra en träning för dom gästande klubbarna och delegationerna den börjar kl 18.00

Sedan på fredagen så skall vi sköta den första av tre frukostserveringar, och där kommer vi behöva hjälp med att iordningställa och hantera mellan 7.30-9.00 så vill man hjälpa till där så är det lämpligt att vara där strax innan 7.00. (samma sak lördag och söndag)

Fredagen innehåller också andra aktiviteter såsom Hinderbanan som vi i helgen hade på gladiatorerna och lite Nerf battles

Sedan har vi en av två lunchserveringar, och dessa har vi beställt catering på så det är en enklare hantering från vår sida. lunchen börjar 12.00-13.00 och vi kommer samla funktionärerna i matsalen strax inna 11.00 på både fredag och lördag.

Vi skall även hantera en middag via catering på fredagen kl 18.30-19.30 där samlas vi strax innan 18.00.

Kiosken skall vara öppen så mycket som möjligt under fredagen, vi har inte bestämt tider ännu.

Lördag så kommer vi behöva ganska mycket hjälp då vi förutom Kiosk också skall förbereda Taco Buffé som skall serveras till middagen också bedriva tävling, och till detta behöver vi funktionärer som kan hjälpa till att knyta tävlings bälten mm. (likt pokaljakten med mattvärdar)

Efter middagen blir det party/disco med livemusik mm.

Och så hoppas vi ju att så många som möjligt kommer och tittar på tävlingen som pågår hela lördagen med paus för lunch.

Men har du inte reda sagt att du vill vara med och känner att detta hade varit kul att hjälpa till med något, tveka inte att höra av dig!

Frövi Judo
Stort tack alla!
2019-05-26 21:06
Bild Kirsten Nilsson
Vill rikta ett stort tack till alla grymma fröviiter och föräldrar och andra engagerade i klubben! Utan er hade vi inte kunna genomföra detta fantastiska arrangemang.

Vi hade med oss själva nästan 500 personer på plats under helgen! drygt 40 klubbar och nästan 400 judokas som tränade!

Stort tack till våra eminenta gästtränare och givetvis våra egna tränare som i år klev fram och visade vart skåpet skulle kastas!

Och ett stort grattis till klubbens 3 nya svartbälten Mathilda Nilsson, Ella Andersson och Gabriel Vesterlund som med bravur klarade sina mästarbälten!

Nu laddar vi om och för er som inte åker till Lugi och budo nord så är ni hjärtligt välkomna att hjälpa till eller bara komma och titta på vårt stora Special Needs arrangemang med deltagare från Norge, Finland, Nederländerna, England och Japan!

Och innan det avslutar vi en fantastisk vårtermin med avslutning på onsdag kl 18.00!

Välkomna!
Grattis Anna!
2019-05-25 20:31
Stort grattis Anna efter silvret på Grand Prix idag!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
 
Följ oss på Socialamedier
Samarbetspartners
Länkar