Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Frövi Judo!
Sveriges bästa Judoklubb!

Bli medlem i Frövi Judoklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Frövi Judo

Här hittar du det mesta som rör judo och framför allt Frövi Judo

I menyerna högst upp hittar du information om våra grupper och olika arrangemang klubben arrangerar, i menyn på mitten hittar du tränings information och annat matnyttigt rörande klubbens verksamhet.

 

Frövi Judo startade 1979 och har sedan många år en bred verksamhet med allt från lekgrupper, elit, veteran, motions judo, fysgrupper och Special needs judo.

 

Vi har duktiga tränare och engagerade medlemmar, vi arrangerar varje år flera stora arrangemang och då och då står vi värd för mästerskapstävlingar

Frövi Judo står varje höst värd för Svenska Judoförbundets riksfortbildning, och andra utbildnings arrangemang via Svenska Judoförbundet.

 

Alla kan göra något!

 

Varmt välkommen!

Linde Judo Open
Invägningen på fredag sker på Kulturum (se karta)
2019-09-13 09:07, Linde Judo Open
Pga mycket aktiviteter i arenan på fredagskvällen som kommer vi ha invägningen i en av Lindeskolans lokaler som heter Kulturum märk H på kartan (Inringat i svart, krysset markerar entrén), här kommer även incheckningen att ske, och vid incheckningen på fredag kvitterar man också ut nycklar till klassrum för dom som bokat detta.

Vi kommer givetvis att skylta upp detta också, för er som väger in på lördagen så sker detta på anvisad plats inne på arenan.

Observera att invägning för u11,u13 och u15 skall ske ombytt i judobyxor och t-shirt både för pojkar och flickor, man skall alltså klara sin vikt iförd judobyxor och t-shirt. U18 och uppåt kan välja att väga in med mindre.

Välkomna!
Linde Judo Open
Information inför helgen!
2019-09-12 08:17, Linde Judo Open
Detta har jag precis skickat ut på mejl till alla coacher/klubbar

Hejsan!
Läs igenom detta mejl noggrant, då det innehåller en del viktigt information, är det inte du som får detta mejlet som kommer vara med på tävlingen? skicka det då vidare till dom som skall vara på plats.

Vi har 345 registrerade starter från 43 olika klubbar från Sverige, Finland och Norge
Detta innebär över 530 matcher och vi kommer få en lång tävlingsdag, jag bifogar vårt preliminära schema med detta mejl, och med detta sagt vill vi erbjuda möjligheten för U18, U21 och Senior att väga in även på lördag kl 13.00-14.00.

Ni som kommer upp på fredag så kommer det vara mycket annan aktivitet i Lindesbergs Arena då handbollen har allsvensk premiär och har massa aktiviteter samt att Måns Möller kör standup i lokalen bredvid arenan (en svensk komiker) detta gör att vi kommer ha invägningen på annan plats under fredagskvällen, detta kommer vi informera om och skylta. på fredagen kommer man kunna testväga mellan 17.00-18.00 innan den officiella invägningen börjar. 
Observera att invägning från U11 till U15 Skall ske i Judobyxor och t-shirt oavsett kön varken mer eller mindre.

Vi kommer köra tävlingen på 4 match områden och prisutdelningen kommer ske löpande efter varje ålderskategori medans nästa ålderskategori startar.

Vi kommer ha Café med godis, kakor och mackor till försäljning, samt att restaurang Krydda som finns i huset har öppet. Vi incheckningen kommer ni också få ett häfte från kommunen turistbyrå med information och erbjudanden, och då dagen kommer bli lång finns det kanske möjlighet att ta del av dessa.

Vi kommer löpande informera om allt som rör tävlingen via http://ljo.frovijudo.se och man kan följa liveresultatet via http://www.judoshiai.se/ljo2019 och vi använder oss av CoachID som man hittar på länken ovan, detta gör att man enkelt kan följa hela sin trupp via liveresultatet. där finns en länk som heter Coach och då anger man sitt coachid i rutan och vips ser man status på alla sina aktiva.

Som några av er har märkt svarar jag hyggligt snabbt på mejl och kommer försöka göra så under hela helgen, men vill man få direkt kontakt till mig nås jag på 0702-371 445

För er som har aktiva som skall vara med på lägret så är det ca 220 anmälda till detta läger och schemat för lägret står i inbjudan

Varmt välkomna till en fullspäckad judohelg i Lindesberg
Linde Judo Open
Möjlighet för u18-Senior att väga in kl 13-14 på lördag
2019-09-11 20:45, Linde Judo Open
Pga av mängden deltagare och den långa tävlingsdagen så kommer vi erbjuda u18-senior att väga in kl 13.00-14.00 på lördagen, vi kommer mejla ut detta till alla anmälda klubbar under morgondagen, hjälp mig gärna sprida denna informationen.

Detta kommer också publiceras på http://ljo.frovijudo.se under kvällen/morgondagen.

Håll utkik på den sidan under helgen som kommer, invägningen och incheckning kommer ev inte hållas i arenan utan i en skollokal bredvid arenan, kommer finnas skyltning och folk på plats, jag kommer återkomma när lokal för invägning är spikat. 
Det är mycket aktivitet på arenan på fredagkväll med allsvensk handbollspremiär och standup med måns Möller i aulan..
Matilda och Alexander på Junior-EM
2019-09-11 15:01
I år går junior-EM i Vantaa, Finland. På plats för Frövi Judo är Matilda Nilsson -70 och Alexander Dahlin -60. Alexander tävlar imorgon (torsdag) och Matilda på fredag. Liveresultat och video hittar man här
Stort lycka till!

Schema Lördag Linde Judo Open 2019
2019-09-11 13:06
Invägning sker i första hand på fredag mellan 18.00-20.00 följ skyltningen i arenan, kommer vara mycket folk med handbollen.

finns även möjlighet att väga in på lördag 7.30-8.30

Välkomna!
Mer Linde Judo Open
2019-09-10 21:39
Om man känner att man vill vara med och tävla i helgen så är det inte försent, skicka namn, födelseår, bälte  och vikt till info@frovijudo.se så lägger jag med er, för tävlande i u11 så räcker det med helgult bälte för u13 och uppåt måste man ha helorange.

För er som är u13 eller äldre kan man också deltaga på lägret på söndagen.

Tävlingen börjar kl 10.00 på lördag, invägningen sker på fredag kväll mellan 18.00-20.00 eller på lördag morgon mellan 7.30-8.30

Frågor och funderingar skickas med fördel till samma adress som ovan.

Mvh
Johan Orrbo
Bakning inför Linde Judo Open
2019-09-10 21:37
Hej alla grymma hemma bagare!
Vi behöver återigen lite bakverk att sälja på lördag och söndag då vi arrangerar Linde Judo Open och Randori.

Mjuka kakor i alla former är välkommet :)Mvh
Frövi Judo

Linde Judo Open
Preliminärt schema för Linde Judo Open 2019
2019-09-09 15:57, Linde Judo Open
Tiderna är preliminära men vi kommer inte starta innan utsatt tid.

Linde Judo Open 2019 närmar sig!
2019-09-03 12:33
För er som inte redan anmält er till att tävla på Linde Judo Open så är det hög tid att göra detta nu!

Linde Judo Open 2019 är en tävling för ålders kategorierna U11, U13, U15, U18, U21 och Senior
Bälteskrav för U11 är minst helt gult bälte och man skall vara född mellan 2009 och 2010

Från U13 (födda 2007 till 2008) och uppåt krävs hel orange bälte för att deltaga.

Dagen efter arrangeras ett träningsläger som är från U13 dvs födda 2008 eller äldre.

För att som Frövi medlem anmäla sig till tävlingar oavsett egna arrangemang eller externa så klickar man på knappen "Bokningsportal" som finns ungefär mitten på vår hemsida, där anger man sin mejladress och får då ett tillfälligt lösenord på sin mejladress och kan då logga in på bokningsportalen, där inne skall man kunna välja vilket arrangemang man vill anmäla sig till och vilken person som skall anmälas.

Nästa steg är att man får fylla i ett formulär med uppgifter som vi behöver för att kunna hantera anmälan vidare.

Allt detta kan man med fördel göra via Sportadmins medlemsapp som finns att ladda hem både för iPhone och Android.

Har man frågor på detta eller stöter på problem kan man alltid kontakta Johan Orrbo som enklast nås via info@frovijudo.se

Vill behöver också i samband med Linde Judo Open hjälp med olika saker under tävlingsdagen och även lite på fredagkväll innan tävlingen. detta kan man också anmäla sig till via Bokningsportalen enligt ovan instruktion skillnaden blir att man får ett annat formulär.

Frövi Judo
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Linde Judo Open, 12/09 08:17 
Linde Judo Open, 09/09 15:57 
Judofestivalen, 22/08 08:00 
Judofestivalen, 21/05 19:35 
 
Följ oss på Socialamedier
Samarbetspartners
Länkar